|
brokentool
Гост
|
 |
« -: 10 октомври 2005, 23:18:52 » |
|
ако искате. или има нужда. аз например искам да споделя, че напоследък няма с кого (или не мога да) споделям. и също, че ми се иска да не се чувствам вечер като си лягам.. както се чувствам и също, че не го пожелавам никому. edit от днес: имам чувството, че на форумът му свърши инерцията и сега нещата с в застой, който никак не ми харесва  edit от утре: 
|
|
|
|
« Последна редакция: 26 май 2008, 13:49:42 от brkntl »
|
Активен
|
|
|
|
lemony
Неактивен
Публикации: 107
|
 |
« Отговор #1 -: 12 октомври 2005, 23:11:10 » |
|
а аз искам да споделя липсата на контакт и онова чувство сутрин, което може да направи деня по-...жив и ... че това ми се върти из главата постоянно wake up and face me don't play dead 'cause maybe...
|
|
|
|
|
Активен
|
in line and waiting for somewhere to go and the dosage today was much too low i just got there and took my place and wondered when I lost my face. i think you're safe, I think I'm safe today
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
Публикации: 1027
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #2 -: 12 октомври 2005, 23:19:09 » |
|
А аз... искам да споделя, че... съм залинял... загубил съм способността си за споделяне; не мога питайте броко, примерно, той знае; мога само да се оплаквам, а тогава вече е различно...
|
|
|
|
|
Активен
|
What the heck, Oxford English Dictionary?! I could've SWORN that 'unsay' was something a person can actually do. dinosaur comics
|
|
|
|
brokentool
Гост
|
 |
« Отговор #3 -: 13 октомври 2005, 18:25:26 » |
|
куче, ти правиш нещата, обаче си забравил какво значат те помисли.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #4 -: 13 октомври 2005, 21:23:59 » |
|
че аз мога да споделям и със стената, стига да ми отвръща на наздравиците; както и да е
|
|
|
|
|
Активен
|
What the heck, Oxford English Dictionary?! I could've SWORN that 'unsay' was something a person can actually do. dinosaur comics
|
|
|
|
brokentool
Гост
|
 |
« Отговор #5 -: 25 октомври 2005, 17:26:46 » |
|
наздраве, каза стената и падна полека назад.
едит: споделям, че напоследък ми липсват много неща, включително и хора. включително и хора, които виждам тук, но не съм виждал отдавна иначе.. споделям и тоталната си незаинтересованост какво ще стане със следването ми. или поне така изглежда.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #6 -: 09 ноември 2005, 19:35:16 » |
|
споделям че се чувствам умрял без да успея да почувствам, че умирам нещо не е наред, но не мога да разбера какво хм... broko, помниш ли... онзи мост, който... (яд ме е, че го споменавам даже, но няма как; а и така ще се сетиш) та той потъна. И сега съм в неведение - кое е сега стабилното (защото го има, това е без съмнение). Хм... съжалявам за обърканото споделяне, което само един от вас може би ще разбере, но... поне е истинско. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
brokentool
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: 09 ноември 2005, 23:29:06 » |
|
а той за кой път потъва? или този път е друго?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #8 -: 10 ноември 2005, 17:22:48 » |
|
Просто потъваше. Сега потъна. Не е като да е нещо лошо, де. То и това му е чудното...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hameleona
authors
Неактивен
Публикации: 45
|
 |
« Отговор #9 -: 10 ноември 2005, 17:51:04 » |
|
Споделям... че не искам само едно нещо - да не мога да спя заради двама души.... Да се мятам от яд до сълзи заради предателството им... да линея по цял ден...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lemony
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 11 ноември 2005, 23:44:07 » |
|
беше луд, луд ден и свършва по единствения възможен начин - главоболие 
|
|
|
|
|
Активен
|
in line and waiting for somewhere to go and the dosage today was much too low i just got there and took my place and wondered when I lost my face. i think you're safe, I think I'm safe today
|
|
|
|
Rosa
Гост
|
 |
« Отговор #11 -: 14 ноември 2005, 09:58:18 » |
|
Наскоро се родих. Тоест, родих себе си. Беше грозно и болеше. Кръв, сълзи и крясъци. Откъснати топки (също като по филмите) Но ако не се бях родила, щях да умра вътре в себе си, а с мен и външното ми Аз. Другите запомниха само ужаса и кръвта. И откъснатите топки. И писъците. И трупа на старото ми Аз. А никой не забеляза, че аз се родих. Един-единствен човек държи в ръце детето на моето раждане и му се усмихва с бадемовите си очи. А то плаче... от радост.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
brokentool
Гост
|
 |
« Отговор #12 -: 14 ноември 2005, 21:21:17 » |
|
няма да е лошо, ако може докато ме има на този свят, да успея да споделя несподеленото у мен. когато го намеря.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lemony
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 14 ноември 2005, 23:19:25 » |
|
Ще те разбирам всеки момент Ще се усмихвам с теб ... Самотен човек стои пред менОстава искам да споделя и това: http://www.malinconic.comима някои промени в сравнение с преди, но и сега можете да се изгубите за часове в тъмното 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kpucu
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 186
Социален хищник
|
 |
« Отговор #14 -: 15 ноември 2005, 04:58:00 » |
|
Не искам да се оплаквам, но желая да споделя. И понеже не мога да напиша нещо по-така, а зверски ми се пише, просто ще си пренебрегна върлия срам и ще си направя бойно кръщене в тази тема.
Положението е следното - без преувеличения и украси - Велико Търново, вторник, 15.X, 04:35 АМ. Нямам: легло, дом, семейство, приятели, храна, топлина, любов. Имам: одеало, малко дрехи, обещания за работа, някакви пари + стъфф. Примерно телефон без ваучер. Някак предпочитам да пиша тук, отколкото да клипна на някой. По-лесно е да споделиш на монитор, отколкото на глас някакъв там. За съжаление пияна не съм, а това ще го прочета някой-път-утре и ще ми се иска да съм била много опиЯнчена. Пък аз съм просто малко уморена и съм огорчена. От мен си. Пуй!
Май е това. Държах да споделя - за да проверя дали мога да си призная някои неща. Пред себе си, ако не друго.
|
|
|
|
|
Активен
|
Associating with a cat is not a pleasure. It's an honour!
|
|
|
Grasshopper
The One Electronic
Administrator
Неактивен
Публикации: 473
|
 |
« Отговор #15 -: 15 ноември 2005, 06:44:13 » |
|
Проклет да е MicroSfot и всичките му болкуци. Благодарение на прокълнатото творение наречено Internet Explorer губя важни постове по всички теми Но това е между другото... И аз искам да споделя не споделеното, но то все така да си несподелено. Как да го кажа? Да споделя несподелянето може би... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Is it ignorance or is it apathy? I don’t know and I don’t care.
|
|
|
|
buttercup
Гост
|
 |
« Отговор #16 -: 15 ноември 2005, 20:23:33 » |
|
Споделям, че искам да ми се случва нещо, за да мога после да го споделям надлъж и нашир
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Rosa
Гост
|
 |
« Отговор #17 -: 18 ноември 2005, 15:02:16 » |
|
Защо Той не разбира какво означава моето прошепнато през сълзи "Обичам те"? Защо няма с кого да го споделя?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
cappuccino
Гост
|
 |
« Отговор #18 -: 19 ноември 2005, 22:58:53 » |
|
споделям, че тази вечер с удоволствие си причинявам комбинацията нова генерация и остава....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
brokentool
Гост
|
 |
« Отговор #19 -: 20 ноември 2005, 11:06:39 » |
|
е, много се извинявам, обаче не можете да сравнявате нова генерация и остава. остава са поп, сравнени с воев и компания.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|