green mile
Неактивен
Публикации: 311
|
 |
« Отговор #540 -: 28 май 2009, 19:06:51 » |
|
Всъщност,Foxe,ти също се вълнуваш. Благодаря ти и be happy/be careful too/ айде,че заприличахме на чат
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
imbecile
authors
Неактивен
Публикации: 669
|
 |
« Отговор #541 -: 28 май 2009, 21:34:32 » |
|
аз съм силно емоционална бе чета стихчета 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
green mile
Неактивен
|
 |
« Отговор #542 -: 15 юни 2009, 21:09:14 » |
|
има един разказ на Рей Бредбъри -'И гръмна гръм'. Там героят настъпва едва забележимо една пеперуда при рутинно пътешествие във времето./на динозаврите,мисля/И всичко се променя, времето ,в което се връща е побъркващо променено.
Мисля си,не е ли така с всичко около нас,не е нужно да пътуваме във времето?... Днес видях една умираща гарга.Дишаше,а като я хванах ,отвори живи,сини очи. Не се ли променя всичко след тази гарга. Всяка мисъл,всяка дума,всяка птица имат ужасяващо значение. Написаните неща тук -също.Чувствата,страстите.Не-написаните неща.
*** майката на Хитлер,седяла в чакалнята на гинеколога за аборт. двайсет минути преди на я повикат....се отказала.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
Публикации: 319
endarkened.
|
 |
« Отговор #543 -: 18 юни 2009, 14:24:33 » |
|
мм, енсо харесва тоя разказ, а сега май правят и филм по него (или вече имаше, не помня). а по темата за хитлер - аз пък сега чета "човекът във високия замък" на филип. к. дик. в книгата германия, япония и италия печелят втората световна.. исиебаломамата, дето се вика.. интересна е, почти съмя довършил.
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
|
|
green mile
Неактивен
|
 |
« Отговор #545 -: 20 юни 2009, 22:33:47 » |
|
. а по темата за хитлер - аз пък сега чета "човекът във високия замък" на филип. к. дик. в книгата германия, япония и италия печелят втората световна.. исиебаломамата, дето се вика.. интересна е, почти съмя довършил.
в една паралелна реалност,вероятно е именно така.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Grasshopper
The One Electronic
Administrator
Неактивен
Публикации: 473
|
 |
« Отговор #546 -: 23 юни 2009, 11:15:22 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Is it ignorance or is it apathy? I don’t know and I don’t care.
|
|
|
naf
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 697
shapeshifter
|
 |
« Отговор #547 -: 23 юни 2009, 12:46:06 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
аз съм котето, което си ходи и броди където си ще, и където да иде, му е много добре
|
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #549 -: 27 юни 2009, 10:04:25 » |
|
ъъм, нe, че злорадствам от смъртта му.. ..but seriously.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
green mile
Неактивен
|
 |
« Отговор #550 -: 12 юли 2009, 12:18:25 » |
|
Майкъл,убиха те по всички възможни начини.И продължават да те убиватBut I love you and I'm not the only one http://www.vbox7.com/play:86541a91не искам да получавам коментари на този пост
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #551 -: 12 юли 2009, 12:36:37 » |
|
сега. искам да се разберем нещо. уважавам чувствата ти, но това е форум. като не искаш коментари - не постваш. нямаш право да изискваш такива неща от останалите, никой от нас няма. това е форум.
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
Psychedelic
Неактивен
Публикации: 73
Bastard
|
 |
« Отговор #552 -: 20 юли 2009, 01:41:58 » |
|
Мноого вече ми се спи.Постоянно ми се спи...Мдам,някак и пустинята залезе и остана само НИЩОТО,дето не го определяш...просто НИЩО.  "I'm a spy in the house of love"...The doors...
|
|
|
|
|
Активен
|
Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив... 
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #553 -: 20 юли 2009, 10:06:07 » |
|
i woke up late and i rolled the stone laziness and death in one ..therapy?..
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
imbecile
authors
Неактивен
Публикации: 669
|
 |
« Отговор #554 -: 20 юли 2009, 12:50:20 » |
|
ох мани няма такова нещо като лятната летаргия... е така съм -_-
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Psychedelic
Неактивен
Публикации: 73
Bastard
|
 |
« Отговор #555 -: 21 юли 2009, 12:07:24 » |
|
тука много хора ....еи да се ненарадва човек...и бг ми се оправиии  Летаргии няма...Само мързел ...от топлото де  Много ми е преповдигнато едно такова и чета супер добрата книжка... http://www.youtube.com/watch?v=lYRdmOiFJlw
|
|
|
|
|
Активен
|
Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив... 
|
|
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
Публикации: 1027
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #557 -: 27 юли 2009, 19:50:35 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
What the heck, Oxford English Dictionary?! I could've SWORN that 'unsay' was something a person can actually do. dinosaur comics
|
|
|
Grasshopper
The One Electronic
Administrator
Неактивен
Публикации: 473
|
 |
« Отговор #558 -: 30 юли 2009, 11:01:07 » |
|
Научна обосновка на процесите в Ада:
Следният текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние.
Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?
Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват при свиване. Един от студентите обаче написал следното:
Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето. Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля, че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне. Следователно напускащи Ада души няма.
По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада.
При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.
Оттук произтичат две възможности:
1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).
2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.
И така, какво ще се случи?
Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".
|
|
|
|
|
Активен
|
Is it ignorance or is it apathy? I don’t know and I don’t care.
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #559 -: 03 август 2009, 09:41:05 » |
|