|
|
full_of_feelings
Неактивен
Публикации: 102
|
 |
« Отговор #561 -: 08 август 2009, 11:14:27 » |
|
това беше интересно, изгледах и някои други негови клипчета
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
Публикации: 319
endarkened.
|
 |
« Отговор #562 -: 09 август 2009, 08:09:03 » |
|
ние имаме бая brown people в нашата държава, да очакваме самолетоносачите в черно море?
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
Psychedelic
Неактивен
Публикации: 73
Bastard
|
 |
« Отговор #563 -: 10 август 2009, 10:25:51 » |
|
Няколко седмици чета "поезия и проза" във форума...Възмутено ще споделя за безбройните плагиатствани цели стихове,които ми се набиха на очи.Тъпо е някак,ако те мързи да мислиш,ми недей писа ебаси!!!  п.С.:Има си рубрика за чужди неща,които ни кефят ИЗПОЛЗВАЙТЕ Я!!! Не съм ли прав...днес ми преля чашата,честно!!!Няма да казвам имена ,ама ...уат дъ фак!!?
|
|
|
|
« Последна редакция: 10 август 2009, 10:27:32 от Psychedelic »
|
Активен
|
Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив... 
|
|
|
imbecile
authors
Неактивен
Публикации: 669
|
 |
« Отговор #564 -: 11 август 2009, 10:52:55 » |
|
тва къде бе майна хаха я прати линк
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Psychedelic
Неактивен
Публикации: 73
Bastard
|
 |
« Отговор #566 -: 20 август 2009, 10:20:19 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив... 
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #567 -: 09 септември 2009, 09:35:50 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
naf
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 697
shapeshifter
|
 |
« Отговор #568 -: 10 септември 2009, 15:16:47 » |
|
тия дни най-безразборно си ровя из рагика и откривам че разни хора в разни моменти са пускали мн яки неща из рагика баси якото 
|
|
|
|
|
Активен
|
аз съм котето, което си ходи и броди където си ще, и където да иде, му е много добре
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #569 -: 11 септември 2009, 09:05:54 » |
|
true, true..
сега, ако имаше как да ги подлъжем пак да почнат..
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
naf
Global Moderator
Неактивен
shapeshifter
|
 |
« Отговор #570 -: 11 септември 2009, 09:07:33 » |
|
личен пример, бро
за друго не се сещам
ангел го е хванала липсата съвсем, не пише не се обажда, нед тоже
|
|
|
|
|
Активен
|
аз съм котето, което си ходи и броди където си ще, и където да иде, му е много добре
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #571 -: 11 септември 2009, 09:09:35 » |
|
а пък аз не съм писал от месеци
съвсем сериозно не изпитвам.. нуждата. желание има, но по-скоро защото бях свикнал от време на време да имам нужда.. а сега, не знам. мъча един кратък разказ от сто години вече, пръстена въобще не мога да го начена - не е от несериозност, честно. абе умряла работа
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
naf
Global Moderator
Неактивен
shapeshifter
|
 |
« Отговор #572 -: 11 септември 2009, 09:20:40 » |
|
а аз имам от няколко месеца идея за нещо голямо /за писане, проза/ и ми се иска като пръстена да го правим просто ми се струва прекалено голямо да се захвана сама - нито времето, нито силите имам и ако още известно време не направя нищо със него просто ще го забравя бях го измислила една нощ докато се опитвах да заспя, след това няколко пъти се дообмислях и сега, поне два-три месеца по-късно, най неочаквано се сетих като спомена пръстена не искам да го забравя но всички нямаме време и сили за такива неща май
поне хюго и нед оправят ной, нед беше казал до края на миналата седмица че ще е готово, ама май не е
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #573 -: 11 септември 2009, 12:11:07 » |
|
днеска говорих с ангел, искат другата седмица да се видим и да ни натоварят с бета-тестинг на ной.. без да подозират колко солено шеим излезе, мухахаха
иначе за твойта идея - ами нахвърляй някакви бележки във вътрешния, или в чая, че така поне няма да се забрави
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
naf
Global Moderator
Неактивен
shapeshifter
|
 |
« Отговор #574 -: 11 септември 2009, 13:29:29 » |
|
не съм готова да пиша по него може би като започна пак да пиша въобще ще си дойде само
иначе за след сряда се разбрахме с хюго, да видим
п.п. мн ми трябва джофър, броко
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thehugo
turtle hurder
Administrator
Неактивен
Публикации: 1027
bonsai trainer
|
 |
« Отговор #575 -: 14 септември 2009, 20:38:36 » |
|
безумие, на което не можете да откажете! ако ви причини това, което причини и на мен - не ме мразете  (не е braindamage, най-вероятно ще го обикнете) http://www.youtube.com/watch?v=B-Wd-Q3F8KM
|
|
|
|
|
Активен
|
What the heck, Oxford English Dictionary?! I could've SWORN that 'unsay' was something a person can actually do. dinosaur comics
|
|
|
imbecile
authors
Неактивен
Публикации: 669
|
 |
« Отговор #576 -: 24 септември 2009, 17:29:14 » |
|
пхахахха Oh so sweet and stupid  нещо друго не толкова сладко, но впечатляващо глупаво - официалният сайт на Националната библиотека, за направата, на който сигурно са били нужни десетки хиляди левове .  .. насладете се http://nationallibrary.bg/аз лично си припомних защо се чувствах идиотски на всеки първи учебен ден ахахах Hugo виж се бе какъв си хубавец http://fc02.deviantart.com/fs50/i/2009/264/0/4/the_Hugo_by_foximilq.jpg
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
bRO
Administrator
Неактивен
endarkened.
|
 |
« Отговор #578 -: 29 септември 2009, 09:19:37 » |
|
блажени са вярващите, защото самички си вярват
|
|
|
|
|
Активен
|
know your enemy.
|
|
|
full_of_feelings
Неактивен
Публикации: 102
|
 |
« Отговор #579 -: 13 октомври 2009, 06:29:57 » |
|
Явно тук се познавате помежду си, но аз не ви и съм много любопитна. Организирате ли си срещи на форума?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|