Рагика
06 февруари 2012, 12:51:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Месечна форумна сбирка, София

Заглавна Страница   Помощ Календар Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ШайСе?!  (Прочетена 959 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
thehugo
turtle hurder
Administrator
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1027

bonsai trainer

Профил WWW
« -: 22 януари 2010, 09:43:15 »

Има google група "Рагика" която съм направил още през 2005 г., по повод идеята за сборник на форума. Така и не я използвахме. Сега ми притрябва пак, обаче... Преди известно време започнах да получавам писма с доклади за активност в групата - някой я е хайджакнал през ноември миналата година (некъв пич, който е адски активен из гугъл групите) и оттогава вътре некви други пичове си разменят вицове, пардон - ботове пускат malware линкове (ок, само аз съм реален там и не ги отварям; дали обаче един бот може да се зарази с вирус от линка на друг бот! Smiley). Англоезична педерастия, ако питате мен Smiley
Както и да е, не мога да направя нищо, освен да пиша на модератора на групата едно възмутено писмо и да го оттаковам (щото се съмнявам да ми върне члунството и групата). Ама само да кажа, че съм ядосан, че я откраднаха и още съм ядосан, че не мога да си я открадна обратно!
« Последна редакция: 22 януари 2010, 09:48:07 от thehugo » Активен

What the heck, Oxford English Dictionary?!
I could've SWORN that 'unsay' was something a person can actually do.
dinosaur comics
thehugo
turtle hurder
Administrator
*
Неактивен Неактивен

bonsai trainer

Профил WWW
« Отговор #1 -: 22 януари 2010, 09:51:17 »

Изкодоших ги на Гугълчани, да видим дали ще стане нещо. Аз през това време ще направя нова група (и аз не знам защо). RagikaForums примерно. Ако ми харесат възможностите, които дава (щото навремето беше по-бедна историята), може да намеря и приложение.
Активен

dinosaur comics
bRO
Administrator
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 319

endarkened.

Профил WWW
« Отговор #2 -: 22 януари 2010, 10:55:10 »

аз никога не съм ги ползвал.. за какво въобще ни(ти) е?
иначе кофти, естествено, за тия ботове
Активен

know your enemy.
thehugo
turtle hurder
Administrator
*
Неактивен Неактивен

bonsai trainer

Профил WWW
« Отговор #3 -: 22 януари 2010, 11:29:37 »

За нищо не ми е. Отказах се да правя. Вместо това се гъбаркам с група на Ной Smiley
Имат удобна употреба на мейлинг листи и откакто има отделни страници и плични дискусии, може да се ползва за работа. За каква? - за каквато дойде.
Аз ще си експериментирам, искам да знам какво могат гугъл групс, за да се сетя за тях, ако ми потрябват.
Активен

dinosaur comics
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: