Рагика
06 февруари 2012, 12:09:57 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Ще четат (за) нас Smiley

Заглавна Страница   Помощ Календар Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко оцет може да има в една къща?  (Прочетена 1176 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Psychedelic

Неактивен Неактивен

Публикации: 73

Bastard

Профил
« -: 19 февруари 2010, 17:25:45 »

Имам си някой на ум, когато си мисля за нещо.Винаги го имам - някой, с който се сравнявам - неловко, не винаги понятно, сравнение на личността ми с нечия друга, пресякла ми пътя макар и за кратко. Ето и един от моите "красавци". Нарича ме ги така в клуба, защото ни подбуждат да стихосплетничим едва ли не с гениялния усет, подобно онзи дето ябълка ти пада на главата и защото без тях надали щяхме да имаме по-интересни теми.
Персонаж е красивото име, с което моят герой би могъл да бъде несъществено щрихиран. Ако кажа Георги, ще е лъжа, ако кажа Петър, няма да е точно същото. Наблюдението ми върху имената на човешките тела, не може да отрече една натрапчива истина. Имената са тези, които те обричат от момента, в който подаваш голия си сиводържач и чисто малко слузесто носле за глътка от прекрасния никотинов, бензинов и чеснов дъх на това, което в приказките наричат "Широкия бял свят". Сякаш, в този единствен момент, в който живота не изглежда безсмислен на хомоса/светъл момент за човешкия ограничен ум/, той успява да достигне за секунда световната душа и да произнесе ....:
- Кольо!
Активен

Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив...Cheesy
bRO
Administrator
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 319

endarkened.

Профил WWW
« Отговор #1 -: 21 февруари 2010, 11:34:25 »

..на дядо си Никола.

Кольо!

не пие кока-кола..

Кольо!