Рагика
09 септември 2010, 14:51:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Месечна форумна сбирка, София

Заглавна Страница   Помощ Календар Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко оцет може да има в една къща?  (Прочетена 801 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Psychedelic

Неактивен Неактивен

Публикации: 73

Bastard

Профил
« -: 19 февруари 2010, 17:25:45 »

Имам си някой на ум, когато си мисля за нещо.Винаги го имам - някой, с който се сравнявам - неловко, не винаги понятно, сравнение на личността ми с нечия друга, пресякла ми пътя макар и за кратко. Ето и един от моите "красавци". Нарича ме ги така в клуба, защото ни подбуждат да стихосплетничим едва ли не с гениялния усет, подобно онзи дето ябълка ти пада на главата и защото без тях надали щяхме да имаме по-интересни теми.
Персонаж е красивото име, с което моят герой би могъл да бъде несъществено щрихиран. Ако кажа Георги, ще е лъжа, ако кажа Петър, няма да е точно същото. Наблюдението ми върху имената на човешките тела, не може да отрече една натрапчива истина. Имената са тези, които те обричат от момента, в който подаваш голия си сиводържач и чисто малко слузесто носле за глътка от прекрасния никотинов, бензинов и чеснов дъх на това, което в приказките наричат "Широкия бял свят". Сякаш, в този единствен момент, в който живота не изглежда безсмислен на хомоса/светъл момент за човешкия ограничен ум/, той успява да достигне за секунда световната душа и да произнесе ....:
- Кольо!
Активен

Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълнява фолклорен мотив...Cheesy
bRO
Administrator
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 290

endarkened.

Профил WWW
« Отговор #1 -: 21 февруари 2010, 11:34:25 »

..на дядо си Никола.

Кольо!

не пие кока-кола..

Кольо!

в казармата прибраха
и голяма беля на главата си вземаха..
Активен

the first brother walked toward the light, and stood under the open sky. he found no Laws and he was enlightened.
the second brother walked toward the darkness, and stood under a roof of stone. he found the Laws and he was endarkened.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: