Psychedelic
Неактивен
Публикации: 73
Bastard
|
 |
« -: 19 февруари 2010, 17:25:45 » |
|
Имам си някой на ум, когато си мисля за нещо.Винаги го имам - някой, с който се сравнявам - неловко, не винаги понятно, сравнение на личността ми с нечия друга, пресякла ми пътя макар и за кратко. Ето и един от моите "красавци". Нарича ме ги така в клуба, защото ни подбуждат да стихосплетничим едва ли не с гениялния усет, подобно онзи дето ябълка ти пада на главата и защото без тях надали щяхме да имаме по-интересни теми. Персонаж е красивото име, с което моят герой би могъл да бъде несъществено щрихиран. Ако кажа Георги, ще е лъжа, ако кажа Петър, няма да е точно същото. Наблюдението ми върху имената на човешките тела, не може да отрече една натрапчива истина. Имената са тези, които те обричат от момента, в който подаваш голия си сиводържач и чисто малко слузесто носле за глътка от прекрасния никотинов, бензинов и чеснов дъх на това, което в приказките наричат "Широкия бял свят". Сякаш, в този единствен момент, в който живота не изглежда безсмислен на хомоса/светъл момент за човешкия ограничен ум/, той успява да достигне за секунда световната душа и да произнесе ....: - Кольо!
|